Serviciile noastre

Inchirieri auto la cea mai inalta calitate

  • Servicii de calitate

Rentcar4all va ofera servicii de inchirieri auto (rent a car) de cea mai buna calitate. Puteti alege pentru inchiriere din gama variata de autoturisme puse la dispozitie, in functie de preferintele dumneavoastra. Nu ezitati sa apelati la noi pentru servicii de rent a car in judetele Suceava, Iasi, Botosani, Neamt si Bacau, si multe alte locatii. Pentru perioade mai lungi de inchiriere se fac oferte personalizate. Pentru un ghid de inchiriere a masinilor in limba engleza, puteti consulta True Romania Tours.

  • Procedura de inchiriere simpla

Pentru inchirieri auto puteti apela cu incredere la numarul de telefon afisat pe site(0741 774 453) sau puteti completa formularul de contacte disponibil. Alegeti masina dorita si perioada in care doriti sa o inchiriati. Dupa ce se analizeaza cererea dumneavoastra, veti fi contactati de noi pentru stabilirea detaliilor. De asemenea ne puteti urmarii si pe pagina noastra de facebook.

  • Oferte speciale

Puteti beneficia de preturi speciale pentru inchirieri auto in functie de perioada de inchiriere pe care o selectati si ofertele pe care le avem in momentul in care faceti solicitarea de inchiriere. De asemenea, pentru clientii fideli acordam reduceri suplimentare la inchirieri auto. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de ofertele disponibile.

  • Preluare/predare usoara

Prin completarea formularului puteti sa ne specificati locatia in care doriti sa primiti autoturismul si locatia in care doriti predarea acestuia. La cererea clientului masina se poate prelua si din alte locatii pe langa cele specificate.